Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Wegbebakening kopen

2TB Verkoop & Verhuur BV uit Ede uw leverancier voor een zeer compleet assortiment wegafzettingen. Als specialist in verkeerstechniek verkopen wij permanente wegbebakening, een moeilijk woord voor een wegafzetting. Wanneer u tijdelijke wegbebakening nodig heeft bent u ook aan het juiste adres. Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om een verkeersafzetting heen. Wij helpen u graag om uw geplande situatie veilig te laten verlopen.

Wat is wegbebakening?

Een wegafzetting is bekend begrip in de verkeerstechniek. Een wegafzetting is eigenlijk alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen. Vooral afzethekken spelen hierbij een belangrijke rol. Het is allemaal te koop bij 2TB Verkeerstechniek!

Wegbebakening bij een afzetting

Bij vrijwel welke wegafzetting wordt er gebruik gemaakt van wegbebakening. Wegbebakening kan het beste omschreven worden als alle verkeerstekens en verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen bij een afzetting. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat wegbebakening in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers. Naast afzethekken vallen hier dus ook bijvoorbeeld verkeersborden, verkeerszuilen, portalen, reflectiematerialen, geleidebakens en ander afzetmateriaal onder.

Wanneer u vaak te maken heeft met een wegafzetting is het voordeliger wegbebakening te kopen dan te huren. Wij adviseren u graag zodat u zo voordelig mogelijk uit bent zonder in te leveren op de kwaliteit.

Wegbebakening kopen voor wegafzetting

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met permanente- of tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Bijvoorbeeld tijdens een wegafzetting. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om wegbebakening te kopen zodat u altijd en overal de omgeving met de juiste wegbebakening kunt voorzien. Als u wat minder vaak wegbebakening nodig heeft, kunt u de wegbebakening ook hurn in plaats van kopen. Wij helpen u graag bij uw wegafzetting.

Materialen voor een wegafzetting kopen moet u pas doen als u wel een keuze heeft gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak wegbebakening nodig heeft die bij de situatie past. Hieronder een globaal overzicht van ons aanbod:

✓ Reflectorpalen en reflectoren
✓ Grondhulzen en -potten
✓ Verkeersspiegels
✓ Afzetposten- en palen
✓ Verkeerszuilen
✓ Schrikhekplanken
✓ Snelheidsremmers
✓ En nog veel meer... vraag naar het volledige aanbod!

Aan de slag! Huur wegbebakening van 2TB Verkeerstechniek

Heeft u de keuze voor de juiste bebakening gemaakt, dan kunt u een wegafzetting kopen in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch of per mail helpen. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM