Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeershekken huren

Verkeershekken

2TB Verkeerstechniek is dé specialist voor het organiseren van een optimale verkeersdoorstroming of blokkades, onze verkeershekken zijn één van de mogelijke middelen. Veiligheid is bij ons meer dan het plaatsen van borden of verkeershekken. 2TB Verkeerstechniek denkt vanuit de weggebruiker en is zeer ervaren in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Indien gewenst adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal en/of ontwerpen wij een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor verkoop van alle soorten wegbebakening waaronder afzethekken.

Advies op maat

Wij adviseren u graag bij uw zoektocht naar de geschikte verkeershekken voor uw verkeerssituatie. Ons advies houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en CROW richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker als de wegwerker staat daarbij centraal. Op basis van uw wensen en ons advies kunnen wij ook voor u een passend verkeersplan opstellen. Meer informatie vindt u hier.


Tijdelijke verkeershekken huren?

Moet u tijdelijk een straat afzetten? Dan kunt u bij ons verkeershekken huren!
De welbekende verkeershekken zijn in het algemeen rood en wit. De constructie waarin het hek gezet is, heet een A-standaard. Deze is in het algemeen van aluminium en het hek zelf is van kunstof gemaakt. Hoeft u niet een hele straat af te zetten, maar een tijdelijk gebied waar u aan het werk bent? Dan kunt u ook nog kiezen voor vouw verkeershekken. Deze kunt u zo neerzetten dat niemand overlast ondervindt van uw werkzaamheden.

Van ontwerp naar verkeersplan

Wij maken een ontwerp na overleg met u in de vorm van een tekening: het uiteindelijke verkeersplan. De tekening bestaat uit een ondergrond van de huidige situatie en alle benodigdheden die het plaatsten van bijvoorbeeld de verkeershekken met zich meebrengen. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen verkeershekken. Denk hierbij aan tekst- en verkeersborden, verkeerslichten, actiewagens, barriers, geleidehekken en andere wegbebakeningen. Neem vrijblijvend contact op met 2TB verkeerstechniek.

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 6713 HR Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 info@2TB.nl   www.2TB.nl BTW-nr: NL81.4057.603.B01 K.v.K. Arnhem: 09148487 ABNAMRO rek.nr: IBAN NL05 ABNA 047 6204 607

2TB Verkoop & Verhuur B.V. is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0
Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM

Tevens is ons personeel in bezit van
een diploma verkeersmaatregelen.