Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Dranghekken huren

Bent u van plan om dranghekken te huren? Dranghekken huren – of afzethekken- is ideaal voor het veilig afzetten van bouwplaatsen en bouwputten, het afschermen van looppaden van wegen en het uitzetten van looppaden. Dranghekken huren doet u natuurlijk bij 2TB Verkeerstechniek. Wij zijn dé specialist voor het organiseren van een optimale verkeersdoorstroming of blokkades. Onze Dranghekken zijn één van de mogelijke middelen.

Wat zijn Dranghekken?

Dranghekken zijn hekken van ongeveer 1 meter hoog en 2,5 meter lang. De hekken zijn gemaakt van aluminium en/of gegalvaniseerd staal en zijn hierdoor van hoge kwaliteit. Het materiaal is licht van gewicht, maar enorm sterk als deze eenmaal staan. De dranghekken zijn te verstevigen door de zijkanten in elkaar te klikken. Door het lichte gewicht zijn de hekwerken makkelijk te verplaatsen wanneer ze van elkaar ontkoppeld worden. Daarom is het handig om deze Dranghekken te huren. Ze worden voornamelijk gebruikt als afzetting van terreinen en om een (loop)richting aan te geven waar mensen naartoe kunnen.

Veiligheid voor alles

Met de hekken kunnen ook scheidingslijnen worden gecreëerd. Dranghekken huren zorgt voor veiligheid en duidelijkheid op een terrein. Veiligheid is bij ons meer dan het plaatsen van borden of dranghekken. De specialisten van 2TB Verkeerstechniek denken vanuit de weggebruiker en zijn zeer ervaren in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Indien gewenst adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal en/of ontwerpen wij een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor verkoop van alle soorten wegbebakening.

Advies op maat

Wij adviseren u graag bij uw ontdekkingstocht naar geschikte Dranghekken huren voor uw verkeerssituatie. Ons advies houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en de CROW-richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker als de wegwerker staat daarbij centraal. Op basis van uw wensen en ons advies kunnen wij ook voor u een passend verkeersplan opstellen. Bekijk meer informatie over ons advies & ontwerp.

Dranghekken huren en kopen

Bij 2TB Verkeerstechniek BV uit Ede kunt u terecht voor zowel het huren als kopen van Dranghekken. Verhuur, plaatsen en weer afvoeren van Dranghekken is ons dagelijks werk. Wij werken volgens de wettelijke regels en voorschriften en onze medewerkers zijn daarvoor opgeleid. Omdat wij zeer flexibel zijn en korte communicatielijnen hanteren, is het voor ons mogelijk om snel en adequaat in te spelen op specifieke wensen of veranderende situaties. Voor de belettering van Dranghekken hebben wij een eigen afdeling in huis. Alle teksten (uiteraard binnen bepaalde afmetingen) zijn mogelijk.

Van ontwerp naar verkeersplan

Wij maken een ontwerp na overleg met u in de vorm van een tekening: het uiteindelijke verkeersplan. De tekening bestaat uit een ondergrond van de huidige situatie én alle benodigdheden die het plaatsen van bijvoorbeeld de dranghekken met zich mee brengen. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan alleen Dranghekken. Denkt u hierbij aan tekst- en verkeersborden, verkeerslichten, actiewagens, barrier, geleidebaken en geleidehekken.

Contact

Meer informatie of een offerte aanvragen voor Dranghekken? Neem contact op met 2TB verkeerstechniek voor een oriënterend gesprek. U kunt bij ons een groot aanbod aan dranghekken huren. De hekwerken kunnen geplaatst worden op bijvoorbeeld bouwplaatsen of grotere evenementen. De dranghekken van 2TB Verhuur zijn van hoge kwaliteit en te gebruiken voor onder andere de afzetting van gebieden op evenementen.

 

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM