Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Tekstborden huren

Wilt u degelijke en technisch perfecte tekstborden huren? Of zoekt u tijdelijke of permanente verkeersmaatregelen? 2TB Verkeerstechniek heeft een ruime ervaring op het gebied van verhuur en plaatsing van omleidingen en wegafzettingen op niet-autosnelwegen. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere aannemers, gemeenten en provincies.

Als u dit wenst, adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal en/of ontwerpen wij een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor aankoop van alle soorten wegbebakening.

Montage & Demontage van tekstborden

Ook is 2TB Verkeerstechniek in staat om datgene wat u huurt te plaatsen en na afloop te verwijderen. Dit gebeurt door onze monteurs die een certificaat VCA en BRL 9101-Vakman Verkeersmaatregelen hebben. Daarbij hebben ze de beschikking over speciaal aangepaste bussen om alles zo snel en veilig mogelijk langs de weg te plaatsen.

Wat zijn tekstborden?

Tekstborden zijn een bekend begrip in de verkeerstechniek. Dit staat voor alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen. Tekstborden kunt u het beste omschrijven als alle verkeerstekens en tekstueel extra verduidelijkende verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat tekstborden huren in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers.

Tijdelijke tekstborden huren

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om tekstborden te huren zodat u de weg of omgeving met de juiste wegbebakening kunt voorzien. Als u veelvuldig wegbebakening nodig heeft, kunt u de wegbebakening ook kopen in plaats van huren.

Veiligheid voor alles

De veiligheid van werknemers en omstanders waarborgen is altijd belangrijk, vooral tijdens wegwerkzaamheden. 2TB Verkeerstechniek biedt u veilige en eenvoudige oplossingen.

Ons assortiment bestaat namelijk uit diverse wegafzettingen, dranghekken, verlichting en verkeers- en tekstborden. Vragen over optimale veiligheid stelt u aan één van onze verhuurspecialisten. Zij staan u graag met raad en daad bij. Tekstborden huren bij2TB Verkeerstechniek betekent snelle levering.

Overzicht

Tijdelijke wegbebakening huren moet u pas doen als u een keuze hebt gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak tekstborden bij wilt huren die bij de situatie passen. Hieronder een globaal overzicht van ons verhuuraanbod:

Verkeersregelinstallatie en toebehoren
Wegbebakening
Tekstborden
Actiewagens en voorwaarschuwingswagens
Actieframes en toebehoren
Afzethekken en toebehoren
Langsafzettingen

 Aan de slag met tekstborden huren

Hebt u uw keuze voor de juiste tekstborden gemaakt, dan kunt u ook nog de (tijdelijke) wegbebakening huren in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen heeft over de verhuurdiensten van 2TB Verkeerstechniek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM