Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Wegbebakening Ede

2TB Verkoop & Verhuur BV uit Ede uw leverancier voor een zeer compleet assortiment wegbebakening. Wij verkopen permanente verkeersvoorzieningen maar ook voor tijdelijke wegbebakening in de omgeving van Ede bent u aan het juiste adres. Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om wegbebakening heen. Wij helpen u graag om uw geplande situatie in Ede veilig te laten verlopen.

Wat houdt wegbebakening in?

Wegbebakening is bekend begrip in de verkeerstechniek. Alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen. Wegbebakening kan het beste omschreven worden als alle verkeerstekens en verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat wegbebakening in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers in de omgeving Ede. Naast verkeersborden vallen hier dus ook bijvoorbeeld verkeerszuilen, portalen, reflectiematerialen, geleidebakens en ander afzetmateriaal onder.

Permanente wegbebakening Ede

U kunt permanente wegbebakening kopen voor elk mogelijke verkeerssituatie. Hierbij een overzicht wat voor soorten permanente wegbebakening verkrijgbaar zijn:

✓ Verkeerszuilen

✓ Verkeersspiegels

✓ Snehlheidsremmers

✓ Reflectoren en reflecorpalen

✓ Afzetposten en afzetpalen

✓ Grondhulzen en -potten

✓ Schrikhekplanken

De naam zegt het al, permanente wegbebakening zorgt ervoor dat een weggebruiker altijd veilig uw verkeerssituatie kan naderen. Verkeersdeelnemers in Ede hebben er alle belang bij om goed en tijdig geïnformeerd te worden, wat voor verkeerssituatie men tegen gaat komen. Permanente wegbebakening is daar de enige oplossing voor.

Tijdelijke wegbebakening Ede

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de Edese verkeersdeelnemers. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om de weg of omgeving in Ede met de juiste wegbebakening te voorzien. Als u veelvuldig wegbebakening nodig heeft, kunt u tijdelijke wegbebakening kopen.
tijdelijke wegbebebakening kopen, moet u pas doen als u wel een keuze heeft gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak wegbebakening nodig heeft die bij de situatie op dat moment past. U kunt dus kiezen uit diverse tijdelijke wegbebakeningen:

✓ Actieframes en toebehoren

✓ Afzethekken en toebehoren

✓ Langsafzetting

Aan de slag met wegbebakening van 2TB Verkeerstechniek Ede

Heeft u de keuze voor de juiste bebakening gemaakt, dan kunt u de permanente- en/of tijdelijke wegbebakening bestellen in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden in- of rondom Ede van start gaan. Wanneer u vragen heeft over de permanente- of tijdelijke wegbebakening van 2TB Verkeerstechniek Ede, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM