Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Permanente wegbebakening

Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om permanente wegbebakening heen. Verkeersdeelnemers hebben er alle belang bij om goed en tijdig geïnformeerd te worden, wat voor verkeerssituatie men tegen gaat komen. 

Soorten permanente wegbebakening

U kunt permanente wegbebakening kopen voor elk mogelijke verkeerssituatie. Hierbij een overzicht wat voor soorten permanente wegbebakening verkrijgbaar zijn:

Verkeerszuilen

De gele zuil, met verkeersbord erop dat aangeeft dat u de rechterzijde van de verkeersheuvel moet nemen, is veelvuldig in Nederland tegen te komen. Deze paal kunt kunt inclusief verkeersbord kopen. Maar ook de zwart en wit gestreepte paal om gebieden vrij te houden van verkeer is een voorbeeld van een verkeerszuil. Deze zuilen dienen wel stevig in de grond gezet worden. Houdt u er dus rekening mee, tegelijkertijd ook de gewenste onderdelen daarvoor aan te schaffen.

Verkeersspiegels

Onoverzichtelijke kruisingen, uitritten van garages, zijn gebaat bij een verkeersspiegel. De verkeersdeelnemer, kan met een spiegel de verkeerssituatie beter inschatten en voorkomt daarmee ongevallen. Spiegels zijn er te koop in allerlei maten en vormen. Ook is er keus uit een spiegel van glas, acryl of polycarbonaat.

Snelheidsremmers

Als er een straat is waar geen verkeersdrempels liggen en toch veel te hard gereden wordt, dan zijn de snelheidsremmers een oplossing. Deze bekende zwart/gele drempels kunnen op de straat gemonteerd worden, zodat auto's genoodzaakt zijn hun snelheid te minderen.

Reflectoren en reflectorpalen

In gebieden en op wegen zonder aanwezige verlichting is het handig om enkele reflectoren te installeren. Dit kan door langs de weg reflectorpaaltjes neer te zetten. Deze paaltjes zijn van kunststof en zijn gemakkelijk in de grond te zetten en voorzien van twee reflectoren. Er zijn ook losse reflectoren in wit en rood beschikbaar om bijvoorbeeld te installeren op vangrails. Deze zijn te verkrijgen als glasreflector die met schroeven aan de ondergrond vastgemaakt moeten worden of als plakreflector, die heel gemakkelijk aan de ondergrond plakken.

Afzetpalen

Een zeer ruime keuze uit afzetpalen van diverse palen in allerlei kleuren en afmetingen. Afhankelijk wat u wilt afzetten, kiest u de juiste paal. Maak een keuze welke bebakening u nodig heeft en u kunt uw permanente wegbebakening bestellen voor uw verkeerssituatie.