Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeersdrempel kopen

Bent u op zoek naar verkeersremmende maatregelen of producten? Dan vindt u bij 2TB precies wat u zoekt. Voor het tijdelijk opleggen van snelheidsbeperkingen hebben wij tijdelijke verkeersdrempels in ons assortiment. Neemt u vooral een kijkje in onze webshop. Daar vindt u veel van uw gading. Wij maken het makkelijk voor u om een verkeersdrempel te kopen.

Als u een handige manier zoekt om eenvoudig en snel een - al dan niet tijdelijk - een snelheid beperkende maatregel op te leggen, dan bent u bij 2TB aan het juiste adres. Dit geldt ook voor alle verkeersborden en nog veel meer producten om het verkeer in goede banen te leiden. Bij ons treft u namelijk een ruime keuze in verkeersdrempels, zogenoemde kabelgoten en verschillende producten om bepaalde rijstroken af te scheiden aan.

Verkeersdrempel kopen om het verkeer af te remmen

Als u denkt aan een super effectieve manier om het voortrazende verkeer te dwingen het wat rustiger aan te doen, denkt u natuurlijk al snel aan een verkeersdrempel kopen. En dat is vrij logisch natuurlijk, want iedereen heeft een grote hekel aan dit soort drempels. En dat is exact de bedoeling. Want effectief is het zeker, omdat iedereen direct op de rem trapt als hij of zij op de weg een verkeersdrempel voor zich ziet opdoemen. Niemand zit toch te wachten op dure schades aan zijn of haar voertuig.

De waarde van een verkeersdrempel

Als de verkeersdrukte weer eens extreem groot is, tonen ze hun waarde: verkeersdrempels van 2TB. Deze zorgen voor de juiste snelheid op het terrein waarop we actief zijn: niet-autosnelwegen. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere aannemers, gemeenten en provincies. Samen met onze afzettingen en markeringen hebben wij voor u een uitgebreid systeem voor het regelen van al het verkeer van voetgangers en allerlei soorten voertuigen, voor de binnen- en buitenruimte. Wanneer u nog meer vragen hebt, dan kunt eenvoudig contact opnemen met ons. Of bekijk ons aanbod in onze webshop. 2TB, uw business partner voor het kopen van een verkeersdrempel.

Een verkeersdrempel kopen voor de veiligheid van voetgangers en voertuigen

Een drukke of gestreste automobilist heeft de neiging om het gaspedaal iets te diep in te drukken. Verkeersdrempels zorgen ervoor dat de snelheid op de juiste plaatsen gehandhaafd blijft. Daardoor voorkomt u - dankzij signaalkleuren en reflectoren - zelfs 's nachts dat de openbare weg een racebaan wordt. Een verkeersdrempel kopen levert dus veiligheid op voor alle verkeersdeelnemers.

 

Verschillende soorten verkeersdrempels

Afhankelijk van de gewenste maximumsnelheid zijn onze verkeersdrempels, wielstoppers en remdrempels verkrijgbaar in variabele hoogtes: een hogere drempel betekent lage snelheid. Deze afmetingen en uitvoeringen hebben we voor u standaard in ons assortiment:

Overzicht creëren

2 TB biedt u het juiste product voor elk aspect van de verkeersveiligheid. Daarom kunt u naast een verkeersdrempel kopen dit aanvullen met borden, palen, beugels en andere wegbebakening. Hiermee creëert u zelfs op kruispunten, laadpunten of voetgangersoversteekplaatsen een mooi overzicht.

Snelheidsdrempels laten plaatsen

Wilt u na het kopen van een verkeersdrempel deze ook laten plaatsen / installeren? Dan helpen wij u graag. 2TB heeft een aantal plaatsingsploegen die de plaatsing- en installatie voor u kunnen verzorgen. Bent u benieuwd naar de planning en / of kosten voor het monteren / plaatsen van verkeersdrempels? Neem contact op met ons via chat, email of telefoon, of stel uw vraag op de desbetreffende productpagina.

Plaatsing door Nederland

Onze rubber en kunststof verkeersdrempels kunnen een permanent of tijdelijk karakter hebben. Met onze eigen plaatsingsdienst kunnen we uw snelheidsremmende verkeersdrempels ook plaatsen door heel Nederland. Een verkeersdrempel kopen doet u veilig en vertrouwd bij 2TB.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM