Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeerstechnieken

Onze naam zegt het al: 2TB Verkeerstechniek uit Ede heeft alle verkeerstechnieken in huis om uw situatie zo veilig mogelijk te laten verlopen. In deze tekst vertellen wij u graag welke technieken u in kunt zetten in samenwerking met 2TB Verkeerstechniek. Alvast een handige tip: onze verkeerstechnieken zijn zowel te koop als te huur.

Wegbebakening

Wij zijn onder andere uw leverancier voor een zeer compleet assortiment wegbebakening. Wij verkopen permanente verkeersvoorzieningen, maar ook voor tijdelijke wegbebakening bent u aan het juiste adres. Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om wegbebakening heen. Wij helpen u graag om uw geplande situatie veilig te laten verlopen. Hieronder een overzicht van onze permanente- en tijdelijke wegbebakening:

Permanente wegbebakening

✓ Verkeerszuilen
✓ Verkeersspiegels
✓ Sneheidsremmers
✓ Reflectoren en reflecorpalen
✓ Afzetposten en afzetpalen
✓ Grondhulzen en -potten
✓ Schrikhekplanken

De naam zegt het al: permanente wegbebakening zorgt ervoor dat een weggebruiker altijd veilig een verkeerssituatie kan naderen. Verkeersdeelnemers hebben er alle belang bij om goed en tijdig geïnformeerd te worden, wat voor verkeerssituatie men tegen gaat komen. Permanente wegbebakening is daar de enige oplossing voor.

Tijdelijke wegbebakening

✓ Actieframes en toebehoren
✓ Afzethekken en toebehoren
✓ Langsafzetting

Ons advies is om gebruik te maken tijdelijke wegbebakening als u wegbebakening over een korte periode nodig heeft. Er kunnen verschillende situaties en oorzaken zijn, al is er altijd een vorm van wegbebakening die bij de tijdelijke verkeerssituatie past. U kunt dus kiezen uit diverse tijdelijke wegbebakeningen.

Verkeersinstallaties

Verkeersinstallatie is bekend begrip in de verkeerstechniek. Een verkeersregelinstallatie, afgekort tot VRI, is een verzameling van losse elementen die nodig zijn om één of meerdere verkeersstromen te regelen middels het geven van optische signalen aan weggebruikers. De VRI moet zorgdragen voor een zo goed mogelijke afwikkeling van het verkeer op conflictvlakken.

Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat verkeersinstallaties in het leven zijn geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers, bijvoorbeeld tijdens tijdelijke verkeersmaatregelen.

Een greep uit onze verhuurartikelen (Verkeersregelinstallaties & Toebehoren):

• Radiografisch
• Kabelverbinding
• Detectieoog
• Drukknop

Aan de slag met verkeersinstallaties van 2TB Verkeerstechniek

2TB Verkeerstechniek is de specialist in bebording, afzittengen en omleidingen voor aannemers, overheden en evenementen. Wij zorgen voor een duidelijke en vlotte doorstroming. Daarnaast verzorgen wij ook permanente bebording. Verhuur, plaatsing en afvoer van verkeersborden en –afzettingen is ons dagelijks werk. Verkeersregelinstallaties, wegbebakening, actie- en voorwaarschuwingswagens wisselen voortdurend van plaats. Noodzakelijke beletteringen worden in eigen huis uitgevoerd. En wilt u de verkeer geleidende materialen kopen? Kijk daarvoor in onze webshop of neem contact op met één van onze medewerkers voor een gericht advies.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM