Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Grondhulzen en -potten

 • Verloopstuk t.b.v. baakvoet

   
  Bekijken
 • Grondhuls rond

   
  Bekijken
 • Grondpot spievergrendeling rond 48 mm

   
  Bekijken
 • Sleutel t.b.v. grondhuls rond 48 mm

   
  Bekijken
 • Sleutel t.b.v. grondhuls rond 48 mm tot 76 mm

   
  Bekijken

Wegenbouw en wegbebakening

Voor de wegenbouw is permanente- en tijdelijke wegbebakening nodig.
Voor de permanente wegbebakening bieden wij u alle type materialen aan die nodig zijn voor het duurzaam en duidelijk zichtbaar afbakenen van wegen. Het duurzaam en duidelijk zichtbaar afbakenen van wegen is nodig voor het veilig verkeer voor alle particuliere en zakelijke weggebruikers. Voor de permanente wegbebakening valt te denken aan verschillende soorten reflectorpalen en reflectoren, grondhulzen en grondpotten,verkeersspiegels, afzetpalen- en posten, verkeerszuilen, schrikhekplanken en snelheidsremmers. Tijdelijke wegbebakening varieert het aanbod tussen afzethekken en actieframes met toebehoren en langsafzetting. De actieframes komen in de afmetingen 1100 X 1600 mm en 2000 X 1200 mm voor alsook de Andreastrip met handgrepen die per stuk verkocht wordt. Voor de afzethekken hebben we niet alleen de A-staander rond ten behoeve van verkeershek met koker, we hebben ook de tweedelige kunststof vouwhek en de afzethek haak/oog.

Reflectorpalen en reflectoren

Wij bieden u de reflectorpaal kunststof harpoon met 2 reflectoren aan. U kunt uit ons ruim assortiment reflectoren voor de volgende varianten kiezen;
- Glasreflector 180 X 40 mm wit
- Glasreflector 180 X 40 mm rood
- Plakreflector 180 X 40 mm wit klasse 2
- Plakreflector 180 X 40 mm rood klasse 2
- Reflector ten behoeve van vangrail rood
- Reflector ten behoeve van vangrail wit
De spreidnieten kunststof en spreidnieten tang zijn als toebehoren ook verkrijgbaar uit onze voorraad.

Grondhulzen en grondpot spievergrendeling

Grondhulzen vormen de basis voor het aanleggen van wegbebakening. Wij bieden u de grondhulzen rond aan. Niet alleen de grondhulzen kopen, maar ook de grondhulzen bestellen is mogelijk. Voor de grondhulzen verkopen wij ook de toebehoren zoals de sleutel ten behoeve van grondhuls rond van 48 mm en de sleutel ten behoeve van grondhuls rond van 48 mm tot 76 mm.
Ook de grondpot spievergendeling vormt een belangrijke basis voor de aanleg van de wegbebakening. Ons voorraad bestaat uit de grondpot spievergrendeling rond van 48 mm.

U bent als wegenbouw bedrijf verantwoordelijk voor de werkzaamheden die u, in opdracht van de gemeente, uitvoert. Voor de beste kwaliteit doet u er goed aan om onze webshop te bezoeken. Grondhulzen kopen of grondhulzen bestellen, grondpot spievergrendeling en verschillende reflectorpalen en reflectoren kopen doet u bij ons tegen scherpe prijzen. Onze levertijden varieren van 2 tot 10 dagen. Voor een vlot proces in de wegenbouw vanuit onze zijde zit u dus goed.

Terug naar overzicht