Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeerskegels huren

Wilt u verkeerskegels, oftewel pionnen / pylonen huren? Dan bent u bij 2TB Verkeerstechniek in goede handen. Verkeerskegels behoren tot de meest gebruikte materialen om weggebruikers op de hoogte te stellen van een gewijzigde situatie. Ze zijn duidelijk zichtbaar, eenvoudig te plaatsen en voordelig in huurprijs.

Een verkeerskegel wordt ook wel een pylon genoemd. Het betreft een zichtbare markering die verplaatsbaar is en dienst doet tijdens wegwerkzaamheden op de openbare weg maar ook tijdens sport- en andere grote evenementen.

Klik hier om verkeerskegels te bekijken >>

Fel oranje verkeerskegels huren

Doorgaans maken fabrikanten verkeerskegels van een zacht materiaal dat toch vrij stevig is. De standaard kleurstelling is fel oranje met mogelijk één of meer witte strepen rondom de pylon om de zichtbaarheid te verhogen. Daarnaast is het mogelijk om deze kegels te voorzien van een (knipper)licht waarmee de zichtbaarheid in het donker gegarandeerd is. We leveren diverse formaten, van klein en laag tot ongeveer een halve meter in hoogte. Er is een vierkante basis, de pylon zelf is rond en loopt taps toe. Aan de bovenzijde is een gat, de binnenzijde is hol.

Verkeerskegels huren met verhoogde zichtbaarheid

Een standaard pylon valt direct op door de vorm en de kleur. Een oranje kegel contrasteert goed met zowel grijs asfalt als groen gras. Naast de egaal oranje uitvoeringen zijn er ook verkeerskegels die voorzien zijn van één of meerdere horizontale strepen. Een laag model zal doorgaans van een enkele brede streep in het midden voorzien zijn terwijl de hoge uitvoering twee witte strepen heeft. De kleur is in normale situaties altijd oranje wat een waarschuwend effect heeft op omstanders, het is minder dwingend van aard dan bijvoorbeeld een rood verbodsbord. De witte strepen zijn gemaakt van een reflecterende folie waarmee deze pionnen ook in het donker goed zichtbaar zijn als er een lamp op schijnt. Het betreft overigens een reflecterend materiaal, de folie geeft dus zelf geen licht af in het donker.

Reden om verkeerskegels te huren

Een goede reden om verkeerskegels te huren is het onderhoud. Juist omdat een pylon geen technologisch hoogstaand en kostbaar product is wordt er niet altijd even voorzichtig mee omgesprongen. Daardoor kunnen deze producten snel vervuild raken waardoor de zichtbaarheid afneemt. Daarnaast kan het aantal verkeerskegels dat nodig is in iedere situatie wijzigen. 2TB Verkeerstechniek kan u deze producten snel leveren, uiteraard in uitstekende conditie. Met name in combinatie met andere bewegwijzering, matrixborden of hekken kunnen deze kegels zeer effectief zijn in gebruik.

Eenvoudig te plaatsen en vervoeren

Het design is net zo eenvoudig als het doordacht is. Dankzij de stevige voet en de taps toelopende vorm blijft een pylon ondanks het lichte gewicht goed overeind staan. Een persoon kan meerdere kegels dragen en verplaatsen. Met een auto of aanhanger kan een groot aantal verkeerskegels vervoerd worden naar de gewenste locatie. Mocht er onverhoopt een auto of ander voertuig tegen een pylon aan rijden dan is de kans op schade aan zowel het voertuig als de kegel minimaal. Over welk type verkeerskegel het beste werkt in een specifieke situatie kun je bij 2TB Verkeerstechniek vrijblijvend informatie opvragen. Ook voor andere tijdelijke verkeersmaatregelen. Informeer ook naar de beschikbaarheid, tarieven en andere producten om het verkeer te regelen met verplaatsbare materialen.

Verkeerskegels huren

U kunt bij ons naast verkeerskegels huren voor elke mogelijke verkeerssituatie adequate producten huren om de veiligheid van elke verkeerssituatie te verhogen. Hieronder vindt u een globaal overzicht van ons aanbod:

•              Reflectorpalen en reflectoren
•              Grondhulzen en -potten
•              Verkeersspiegels
•              Afzetposten- en palen
•              Verkeerszuilen
•              Schrikhekplanken
•              Snelheidsremmers
•              En nog veel meer... vraag naar het volledige aanbod of bekijk onze webshop.

Service in plaatsen en verwijderen

Gaat u bij ons verkeerskegels huren, dan kunt u erop vertrouwen dat we dit in kwalitatief goede banen leiden. Onze monteurs bezitten over het VCA certificaat en BRL 9101-Vakman Verkeersmaatregelen. Daardoor kunnen we gebruik maken van speciaal aangepaste bussen waarmee we de door u gehuurde materialen zo snel en veilig mogelijk langs de weg kunnen plaatsen. Dit maakt verkeerskegels huren voor u op deze manier een vanzelfsprekende kwestie.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM