Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verhuur tekstborden

De verhuur van tekstborden is een specialisme van 2TB Verkeerstechniek. Bent u op zoek naar  tijdelijke of permanente verkeersmaatregelen? Ons bedrijf heeft een ruime ervaring op het gebied van verhuur en plaatsing van omleidingen en wegafzettingen op niet-autosnelwegen.

Indien gewenst adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal en/of ontwerpen wij een verkeersplan. Daarin nemen wij de verhuur van tekstborden op. U kunt ook bij ons terecht voor verkoop van alle soorten wegbebakening. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere: aannemers, gemeenten en provincies.

Verhuur tekstborden

Wilt u degelijke en technisch perfecte tekstborden huren? Of zoekt u tijdelijke of permanente verkeersmaatregelen? Bij 2TB Verkeertechniek gaat u gegarandeerd slagen. Het belang van verhuur van tekstborden in de verkeerstechniek kan niet worden onderschat. Ze spelen een cruciale rol bij het informeren, waarschuwen en reguleren van verkeer op de wegen. Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele verhuur van tekstborden, dan bent u bij 2TB Verkeerstechniek aan het juiste adres.

De voordelen van verhuur tekstborden

De verhuur van tekstborden biedt u tal van voordelen, zowel voor tijdelijke evenementen als voor langdurige verkeersprojecten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Flexibiliteit: Verkeersbehoeften kunnen variëren, en met de verhuur van tekstborden kunt u snel en gemakkelijk aanpassingen maken aan de teksten en boodschappen die op de borden worden weergegeven, zonder de investering in de aanschaf van nieuwe borden
•  Kostenbesparing: Het kopen van tekstborden en bijbehorende apparatuur kan duur zijn. Door te huren, kunt u uw budget efficiënter beheren en besparen op kapitaaluitgaven
•  Hoogwaardige Apparatuur: Bij 2TB Verkeerstechniek bieden we hoogwaardige tekstborden die voldoen aan de nieuwste normen voor verkeerstechniek, waardoor u verzekerd bent van betrouwbare en effectieve prestaties

Het specialisme van 2TB Verkeerstechniek

Bij 2TB Verkeerstechniek hebben we ons gespecialiseerd in verkeerstechniek en bieden we een breed scala aan verkeersoplossingen, waaronder tekstbordverhuur. Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van verkeersborden en -systemen. Wat ons onderscheidt:

Klantgerichtheid: Ons team begrijpt de unieke behoeften van elke klant en werkt nauw samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan die behoeften voldoen

Hoogwaardige Service: We streven naar uitmuntendheid in klantenservice. Van de installatie tot het onderhoud, wij zorgen ervoor dat onze klanten de best mogelijke service ervaren

Soepele Voorwaarden: Bij 2TB Verkeerstechniek begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Onze verhuurvoorwaarden zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, met aandacht voor gemak en kosteneffectiviteit

 

Effectief beheer

Dus of u nu tijdelijke verkeersborden nodig heeft voor een evenement of project, of op zoek bent naar kostenefficiënte oplossingen voor langetermijnverkeer, 2TB Verkeerstechniek staat klaar om u te helpen. Onze hoogwaardige tekstborden, expertise in verkeerstechniek en klantgerichte service maken ons de juiste keuze voor al uw verkeersbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen assisteren bij het effectief beheren van verkeer op de wegen.

Montage & demontage van tekstborden uit de verhuur

Ook is 2TB Verkeerstechniek in staat om datgene wat u huurt te plaatsen en na afloop te verwijderen. Dit gebeurt door onze monteurs die een certificaat VCA en BRL 9101-Vakman Verkeersmaatregelen hebben. Daarbij hebben ze de beschikking over speciaal aangepaste bussen om alles zo snel en veilig mogelijk langs de weg te plaatsen.

Wat zijn tekstborden?

Tekstborden zijn een bekend begrip in de verkeerstechniek. Dit staat voor alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen. Tekstborden kunt u het beste omschrijven als alle verkeerstekens en tekstueel extra verduidelijkende verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat verhuur van tekstborden in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers.

Tijdelijke tekstborden huren

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om tekstborden te huren zodat u de weg of omgeving met de juiste wegbebakening kunt voorzien. Als u veelvuldig wegbebakening nodig heeft, kunt u de wegbebakening ook kopen in plaats van huren.

Veiligheid voor alles

De veiligheid van werknemers en omstanders waarborgen is altijd belangrijk, vooral tijdens wegwerkzaamheden. 2TB Verkeerstechniek biedt u veilige en eenvoudige oplossingen. Ons assortiment bestaat namelijk uit diverse wegafzettingen, dranghekken, verlichting en verkeers- en tekstborden. Vragen over optimale veiligheid stelt u aan één van onze verhuurspecialisten. Zij staan u graag met raad en daad bij. Tekstborden huren bij 2TB Verkeerstechniek betekent snelle levering.

Overzicht

Tijdelijke wegbebakening huren doet u pas als u een keuze hebt gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak tekstborden bij wilt huren die bij de situatie passen. Hieronder een globaal overzicht van ons verhuuraanbod:

• Verkeersregelinstallatie en toebehoren
• Wegbebakening
• Tekstborden
• Actiewagens en voorwaarschuwingswagens
• Actieframes en toebehoren
• Afzethekken en toebehoren
• Langsafzettingen

Aan de slag met de verhuur van tekstborden

Hebt u uw keuze voor de juiste tekstborden gemaakt, dan kunt u ook nog de (tijdelijke) wegbebakening huren in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen heeft over de verhuurdiensten van 2TB Verkeerstechniek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM