Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Wegbebakening huren

2TB Verkoop & Verhuur BV uit Ede uw leverancier voor een zeer compleet assortiment wegbebakening. Als specialist in verkeerstechniek verhuren wij tijdelijke wegbebakening. Wanneer u permanente wegbebakening nodig heeft bent u ook aan het juiste adres. Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om wegbebakening heen. Wij helpen u graag om uw geplande situatie veilig te laten verlopen.

Wat is wegbebakening?

Wegbebakening is bekend begrip in de verkeerstechniek. Alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen. Wegbebakening kan het beste omschreven worden als alle verkeerstekens en verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat wegbebakening in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers. Naast verkeersborden vallen hier dus ook bijvoorbeeld verkeerszuilen, portalen, reflectiematerialen, geleidebakens en ander afzetmateriaal onder.

Tijdelijke wegbebakening huren

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om wegbebakening te huren zodat u de weg of omgeving met de juiste wegbebakening kunt voorzien. Als u veelvuldig wegbebakening nodig heeft, kunt u de wegbebakening ook kopen in plaats van huren.

Tijdelijke wegbebakening huren moet u pas doen als u wel een keuze heeft gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak wegbebakening nodig heeft die bij de situatie past. Hieronder een globaal overzicht van ons verhuuraanbod:

• Verkeersregelinstallatie & toebehoren
Wegbebakening
• Actiewagens en voorwaarschuwingswagens
Actieframes en toebehoren
Afzethekken en toebehoren
Langsafzettingen

Aan de slag! Huur wegbebakening van 2TB Verkeerstechniek

Heeft u de keuze voor de juiste bebakening gemaakt, dan kunt u de (tijdelijke) wegbebakening huren in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen heeft over de verhuurdiensten van 2TB Verkeerstechniek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM