Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeersborden online kopen

Verkeersborden kopen: veiligheid en duidelijkheid op de weg

Ben je op zoek naar de juiste verkeersborden om de veiligheid en duidelijkheid op de weg te bevorderen? Dan ben je bij 2TB Webshop aan het juiste adres! Met ons uitgebreide assortiment van de meest populaire verkeersborden vind je altijd het juiste exemplaar voor jouw behoeften.

Waarom kiezen voor 2TB Webshop?

Uitgebreid assortiment: We bieden een breed scala aan verkeersborden in verschillende materialen, zoals aluminium, RVS en PVC, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw situatie.
Topkwaliteit: Onze borden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur en optimale zichtbaarheid.
Eenvoudig bestellen: Bestel je verkeersborden eenvoudig online en profiteer van snelle levering rechtstreeks op het gewenste adres.
Deskundig advies: Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste borden? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met deskundig advies.

De voordelen van verkeersborden

Verkeersborden spelen een essentiële rol in het waarborgen van een veilige en efficiënte verkeersstroom. Ze informeren, waarschuwen en instrueren weggebruikers over de geldende regels en situaties op de weg. Hierdoor dragen ze bij aan:

Verhoogde veiligheid: Verkeersborden attenderen bestuurders op potentiële gevaren, zoals scherpe bochten, smalle wegen of oversteekplaatsen, waardoor ze hun rijgedrag tijdig kunnen aanpassen en ongelukken kunnen voorkomen.
Verbeterde doorstroming: Duidelijke borden over voorrang, snelheidslimieten en rijrichtingen zorgen voor een vlotte verkeersdoorstroming en verminderen congestie.
Bescherming van voetgangers: Door middel van voetgangersborden, zebrapaden en markeringen van schoolzones worden voetgangers extra beschermd in het verkeer.
Internationale uniformiteit: Verkeersborden volgen internationale standaarden en symbolen, waardoor ze voor weggebruikers over de hele wereld herkenbaar en begrijpelijk zijn.

Bestel nu jouw verkeersborden bij 2TB Webshop

Maak van de weg een veiligere plek voor iedereen met de hoogwaardige verkeersborden van 2TB Webshop. Bezoek onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Klik hier om naar onze webshop te gaan >>

2TB Webshop: Voor een veilige en duidelijke weg!


verkeersborden online kopen

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM