Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Voorwaarschuwingswagen huren

Wilt u een voorwaarschuwingswagen huren bij een gedegen en vakbekwaam bedrijf? Dan gaat u bij 2TB Verkeerstechniek zeker slagen. Wij hebben namelijk ruime ervaring op het gebied van verhuur en plaatsing van omleidingen, wegafzettingen en rijdend materieel op niet-autosnelwegen. Onze opdrachtgevers bestaan uit  andere aannemers, gemeenten en provincies.

Indien gewenst adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal en/of ontwerpen wij een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor verkoop van alle soorten wegbebakening. Neem contact met ons op voor het huren van een voorwaarschuwingswagen.

Waarom een voorwaarschuwingswagen huren?

Deze wagens zet u in om weggebruikers te waarschuwen voor de komende werkzaamheden aan de weg. Dit gebeurt door diverse verkeersborden en bewegende lampen op de hoeken. Door het enkel-as chassis is de wagen zeer wendbaar en overal inzetbaar. Tevens is een voorwaarschuwingswagen ook te voorzien van LED displays. Onze voorwaarschuwingswagens hebben een eigen chassis met enkele as, oplooprem en parkeerrem. De wagens zijn lichter en eenvoudiger uitgevoerd dan de hydraulische pijlwagens. De steunpoot is mechanisch en de opbouw is licht geconstrueerd. Om mankracht en voertuigen uit te sparen zijn de voorwaarschuwingswagens voorzien van een compleet assortiment aan verkeersborden. Eén man kan zo met één voertuig meerdere afzettingen realiseren.

Verhuur

Verhuur, plaatsen en weer afvoeren van verkeersafzettingen is ons dagelijks werk. Dat geldt ook voor het geval dat u een voorwaarschuwingswagen wilt huren. Wij werken volgens de wettelijke regels en voorschriften en onze medewerkers zijn daarvoor opgeleid. Omdat wij zeer flexibel zijn, met korte communicatielijnen is het voor ons mogelijk om snel en adequaat in te spelen op uw specifieke wensen of veranderende situaties. Naast het huren van een voorwaarschuwingswagen kunt u bij ons ook verkeersregelinstallaties met alle toebehoren huren, zoals: kabelverbindingen, detectieogen, en drukknoppen.

Essentieel hulpmiddel

Een voorwaarschuwingswagen is een essentieel hulpmiddel dat u inzet om weggebruikers te attenderen op mogelijke gevaren en veranderingen in de verkeerssituatie. Onze wagens zijn uitgerust met verschillende signaleringsapparatuur, zoals flitslichten, pijlenborden en waarschuwingsborden, die helpen om het verkeer veilig te begeleiden en ongevallen te voorkomen.

Voordelen voorwaarschuwingswagen huren

De voordelen van een voorwaarschuwingswagen huren zijn talrijk. Ze vergroten de zichtbaarheid van wegwerkzaamheden, verkeersongevallen of andere obstakels op de weg. Door de signaleringsapparatuur op de voorwaarschuwingswagen kunnen weggebruikers op tijd geïnformeerd worden over naderende gevaren. Hierdoor kunnen ze hun rijgedrag aanpassen en veilig passeren. Bovendien helpt een voorwaarschuwingswagen bij het verbeteren van de verkeersdoorstroming. Door weggebruikers tijdig te informeren over afsluitingen, omleidingen of langzaam rijdend verkeer, kunnen ze alternatieve routes kiezen en congestie verminderen. Dit draagt bij aan een efficiënter wegennet en vermindert de kans op files.

Verhoging veilige werkomgeving

Voor bedrijven die wegwerkzaamheden uitvoeren of het verkeersbeheer organiseren, biedt een voorwaarschuwingswagen verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een veilige werkomgeving voor de medewerkers. Door weggebruikers tijdig te waarschuwen, kunnen ze hun werkzaamheden veilig uitvoeren zonder het risico te lopen op onverwachte naderende voertuigen.

Daarnaast draagt een voorwaarschuwingswagen bij aan de klanttevredenheid. Door het verkeer soepel te begeleiden en weggebruikers goed te informeren, worden vertragingen en onnodige frustraties verminderd. Dit kan resulteren in een positieve ervaring voor weggebruikers en een betere reputatie voor de klant.

Inzet van voorwaarschuwingswagens

De inzet van voorwaarschuwingswagens is divers en kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie. Ze worden vaak ingezet bij wegwerkzaamheden, zoals reparaties, onderhoud en de aanleg van nieuwe wegen. Daarnaast kunt u ze inzetten bij incidenten op de weg, zoals verkeersongevallen of pechgevallen, om het verkeer veilig om het incident heen te leiden. Ook bij evenementen waarbij een grote verkeerstoestroom wordt verwacht, zoals concerten, sportwedstrijden of festivals, kan een voorwaarschuwingswagen worden ingezet om het verkeer te reguleren en de veiligheid te waarborgen.

Bijdragen aan de algemene verkeersveiligheid

Kortom, een voorwaarschuwingswagen huren biedt vele voordelen, zowel voor weggebruikers als voor klanten in de verkeersindustrie. Door tijdige waarschuwingen en informatie te verstrekken, draagt u door het huren van een voorwaarschuwingswagen bij aan de algemene verkeersveiligheid.

Aan de slag! Huur wegbebakening van 2TB Verkeerstechniek

Hebt u uw keuze voor de juiste voorwaarschuwingswagen gemaakt, dan kunt u de voorwaarschuwingswagen huren in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen hebt over de verhuurdiensten van 2TB Verkeerstechniek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Volgt u ons al op Facebook?

 

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM