Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeersafzetting huren

Een verkeersafzetting huren om het verkeer te regelen? Bij 2TB Verkeerstechniek Ede kunt u terecht voor een groot assortiment aan verkeerszettingen. Voor iedere wegwerkzaamheid, elk evenement en calamiteit bieden wij een oplossing. Dat komt omdat 2TB Verkeerstechniek met ruime ervaring geheel vanuit de weggebruiker denkt en ervaren is in het managen van een optimale infrastructuur. Onze opdrachtgevers bestaan vooral uit andere aannemers, gemeenten en provincies.

Extra veiligheid met een goede afzetting 

Dagelijks ontstaan er veel verkeerssituaties waarbij een verkeersafzetting benodigd is. Je ziet het misschien niet direct maar over elke wegafzetting is goed nagedacht. Er komen namelijk veel meer dingen kijken dan alleen maar “een hek en een bord in de grond zetten”. Een wegafzetting dient zo opgesteld te zijn zodat het verkeer er (als belangrijkste reden) veilig, maar ook met weinig oponthoud, langs kan manoeuvreren. In veel situaties moet er rekening gehouden worden met loop, fiets, werk en autoverkeer. Ook kunnen bepaalde weersomstandigheden soms leiden tot een andere aanpak van een wegafzetting.
Bij het afzetten van een rijbaan is het ook belangrijk om rekening te houden met in de wet vastgestelde regels. Hieraan dient iedereen die op de weg aan het werk is zich te houden.

Onderdelen van de verkeersafzetting

Voor de optimale verkeerssituatie heeft 2TB een groot assortiment verkeersborden. Zo is het gele omleidingsbord één van de belangrijkste elementen van een goede wegafzetting. Ook kunt u bij ons terecht voor (uitneembare) afzetpaaltjes en afzethekken tot actieframes. Maar ons assortiment bestaat ook uit reflectorpalen, verkeersspiegels en schrikhekplanken. Mist u nog bevestigingsmateriaal voor uw wegafzetting? Ook daarin bieden wij voor iedere klant een oplossing. Als u advies nodig heeft over een wegafzetting bent u altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Verkeersafzetting huren

U kunt bij ons wegafzettingen kopen voor elke mogelijke verkeerssituatie.
Hieronder een globaal overzicht van ons aanbod:

✓ Reflectorpalen en reflectoren
✓ Grondhulzen en -potten
✓ Verkeersspiegels
✓ Afzetposten- en palen
✓ Verkeerszuilen
✓ Schrikhekplanken
✓ Snelheidsremmers
✓ En nog veel meer... vraag naar het volledige aanbod!

Service in plaatsen en verwijderen

Onze monteurs bezitten over het VCA certificaat en BRL 9101-Vakman Verkeersmaatregelen. Daardoor kunnen we gebruik maken van speciaal aangepaste bussen waarmee de wegafzetting zo snel en veilig mogelijk langs de weg kan worden geplaatst.


Verkeersafzetting huren

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM