Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Afzetposten en -palen

 • Verbindingsschakel kunststof

   
  Bekijken
 • Verbindingsschakel staal

   
  Bekijken
 • Diamantkoppaal met bandjes type KLP 150x150x1400 mm H

   
  Bekijken
 • Diamantkoppaal met reflectieband 150x150x1400 mm hol recycle wit

   
  Bekijken

Afzetpaaltjes die ook nog eens uitneembaar zijn:Uitneembare afzetpalen

Als je eigenaar bent van een winkel of horeca gelegenheid is veiligheid een belangrijk onderdeel van je werk. Is er een hoek of een deel van je winkel niet toegankelijk door een verbouwing of andere werkzaamheden? Dan ben je verplicht om het publiek hier omheen te leiden. Door afzetpalen scherm je dit gebied af en maak je er een veilige plek van, niet alleen voor jezelf maar ook voor je publiek. Met afzetpalen kan je ook weer hele andere dingen doen, zoals het afschermen van het terras indien deze niet open is. Er zijn verschillende soorten afzetpalen verkrijgbaar, van kleine gouden paaltjes tot grote chromen paaltjes. De paaltjes staan bekend om de goede kwaliteit en opvallende elementen. Een afzetpaaltje moet functioneel zijn en mag daarnaast ook nog eens opvallen.

Het verkeer

Door afzetpaaltjes te gebruiken kan je het verkeer eenvoudig afsluiten. Dit is ook mogelijk als er alleen maar hulpverleners gebruik van mogen maken. Deze hulpdiensten laat je er eenvoudig doorgaan door de paaltjes te verschuiven. In verschillende steden zijn de paaltjes terug te zien als onderdelen van het straatmeubilair. Deze paaltjes zijn voorzien van een vergrendelingssysteem waardoor ze eenvoudig zijn te vervangen bij een lichte aanrijding.

Paaltjes met verschillende afzetkoorden

Er zijn verschillende paaltjes waar je gebruik van kan maken. De paaltjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De gouden afzetpaaltjes worden veel gebruikt in bioscopen en horeca gelegenheden. Dit maakt het een stuk aangenamer om in de rij te staan. Naast het plaatsen van de poortjes zijn er diverse koorden die verbonden zijn met de paaltjes. Hierdoor maak je er een echte aangename wachtrij van. Deze wachtrijen zie je dan ook vaak bij discotheken, clubs en andere uitgaansgelegenheden.

Maak gebruik van de juiste paaltjes

Voor elke winkel of horeca gelegenheid is weer een ander paaltje geschikt. Daarnaast is het ook belangrijk dat het helemaal je smaak is en past bij de gelegenheid. Bij 2TB vind je meerdere paaltjes waar je uit kan kiezen. Hier zijn niet alleen maar paaltjes verkrijgbaar maar ook diverse koorden en bevestigingssystemen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om paaltjes te bevestigen aan de wand of aan de muur. Voor elke ruimte is het dan ook mogelijk om de paaltjes te bevestigen. Heb je veel paaltjes nodig voor de speciale gelegenheid? Gebruik dan een van de vele karren uit ons assortiment. Bij 2TB hebben we voor elke gelegenheid een paaltje of andere benodigdheden. Hierdoor kan jij een deel van je werkplek afsluiten voor het publiek of een elegante opvallende wachtrij vormen. Waar je ook naar op zoek bent maakt niet uit. Bij 2TB hebben we altijd een geschikte oplossing.

Terug naar overzicht