Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Wegafzetting huren

2TB Verkoop & Verhuur BV uit Ede uw leverancier voor een zeer compleet assortiment wegafzettingen. Als specialist in verkeerstechniek verhuren wij tijdelijke wegbebakening, een moeilijk woord voor een wegafzetting. Wanneer u permanente wegbebakening nodig heeft bent u ook aan het juiste adres. Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om een verkeersafzetting heen. Wij helpen u graag om uw geplande situatie veilig te laten verlopen.

Wat is wegbebakening?

Een wegafzetting is bekend begrip in de verkeerstechniek. Een wegafzetting is eigenlijk alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen. Vooral afzethekken spelen hierbij een belangrijke rol.

Wegbebakening kan het beste omschreven worden als alle verkeerstekens en verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat wegbebakening in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers. Naast verkeersborden vallen hier dus ook bijvoorbeeld verkeerszuilen, portalen, reflectiematerialen, geleidebakens en ander afzetmateriaal onder.

Wegbebakening bij een afzetting

Bij vrijwel welke wegafzetting wordt er gebruik gemaakt van wegbebakening. Wegbebakening kan het beste omschreven worden als alle verkeerstekens en verkeersborden die neergezet worden om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen bij een afzetting. Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat wegbebakening in het leven is geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers. Naast afzethekken vallen hier dus ook bijvoorbeeld verkeersborden, verkeerszuilen, portalen, reflectiematerialen, geleidebakens en ander afzetmateriaal onder.

Tijdelijke wegbebakening huren voor wegafzetting

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Bijvoorbeeld tijdens een wegafzetting. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om wegbebakening te huren zodat u de weg of omgeving met de juiste wegbebakening kunt voorzien. Als u veelvuldig wegbebakening nodig heeft, kunt u de wegbebakening ook kopen in plaats van huren. Wij helpen u graag bij uw wegafzetting.

Materialen voor een wegafzetting huren moet u pas doen als u wel een keuze heeft gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak wegbebakening nodig heeft die bij de situatie past. Hieronder een globaal overzicht van ons verhuuraanbod:


• Verkeersregelinstallatie & toebehoren
• Wegbebakening
• Actiewagens en voorwaarschuwingswagens
• Actieframes en toebehoren
• Afzethekken en toebehoren
• Langsafzettingen

Aan de slag! Huur wegbebakening van 2TB Verkeerstechniek

Heeft u de keuze voor de juiste bebakening gemaakt, dan kunt u een wegafzetting huren in onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen heeft over de verhuurdiensten van 2TB Verkeerstechniek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 6713 HR Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 info@2TB.nl   www.2TB.nl BTW-nr: NL81.4057.603.B01 K.v.K. Arnhem: 09148487 ABNAMRO rek.nr: IBAN NL05 ABNA 047 6204 607

2TB Verkoop & Verhuur B.V. is gecertificeerd volgens de norm:
* NEN -EN - ISO 9001:2008 & * VGM Checklist Aannemers, VCA* 2008/05 
Ons personeel is gecertificeerd volgens norm: * VCA

Tevens is ons personeel in bezit van
een diploma verkeersmaatregelen.