Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeerslichten huren

2TB Verkeerstechniek is uw specialist voor het organiseren van een optimale verkeersdoorstroming of blokkades. De verhuur van verkeerslichten is daar één van de onmisbare schakels in. Zeker waar het de verkeersveiligheid betreft. Veiligheid is bij ons meer dan het plaatsen van verkeersborden of afzethekken.

2TB Verkeerstechniek denkt vanuit de weggebruiker en is zeer ervaren in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Als u dat wenst, dan adviseren wij u bij het huren van wettelijk voorgeschreven verkeerslichten. Of we ontwerpen voor u een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van alle soorten wegbebakening waaronder afzethekken.

Verkeerslichten huren op maat

Wij adviseren u graag tijdens uw zoektocht verkeerslichten huren op maat te laten slagen. En om u een geschikte manier te laten vinden om verkeerslichten te huren, waarbij u uw verkeerssituatie optimaliseert. Ons advies houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en CROW-richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker als de wegwerker staat daarbij centraal. Op basis van uw wensen en ons advies kunnen wij ook voor u een passend verkeersplan opstellen. Bekijk meer informatie over ons advies & ontwerp.

 

Huren van verkeerslichten en verkeersborden

Bij 2TB Verkeerstechniek BV uit Ede kunt u terecht voor zowel het huren van verkeerslichten als van allerlei verkeersborden. Verhuur, plaatsen en weer afvoeren van verkeerslichten en verkeersborden is ons dagelijks werk. Wij werken volgens de wettelijke regels en voorschriften en onze medewerkers zijn daar speciaal voor opgeleid. Omdat wij zeer flexibel zijn, met korte communicatielijnen is het voor ons mogelijk om snel en adequaat in te spelen op specifieke wensen of veranderende situaties. Voor de belettering van afzethekken hebben wij een eigen afdeling in huis. Alle soorten teksten (uiteraard binnen bepaalde afmetingen) zijn mogelijk. Meer informatie of een offerte aanvragen voor het huren van verkeerslichten? Neem contact op met uw verkeerstechniek specialist voor een oriënterend gesprek.

Voordelen

De voordelen van het huren van verkeerslichten voor u bij 2TB Verkeerstechniek B.V. zijn:

○ Snelheid: eigen transport resulterend in korte levertijden

○ Service: 24/7 bereikbaar, huren zonder borg

○ Aanbod: kwaliteitsassortiment in de volle breedte van het vak

○ Locatie: volledige dekking in het midden van Nederland

○ Ervaring: altijd zicht op een totaaloplossing

○ Persoonlijk: complete bedrijfsontzorging, afgestemd op uw behoefte.

Van ontwerp naar verkeersplan

Wij maken een ontwerp na overleg met u in de vorm van een tekening. Dit is de basis voor het uiteindelijke verkeersplan. De tekening bestaat uit een ondergrond van de huidige situatie én alle benodigdheden die het plaatsen van bijvoorbeeld de verkeerslichten met zich mee brengen. Bij ons kunt u terecht voor veel meer dan slechts het huren van verkeerslichten. Denk hierbij aan afzethekken, tekst- en verkeerslichten, actiewagens, barrières, geleidebakens en geleidehekken.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM