Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeerstechniek specialist

Bent u op zoek naar een verkeerstechniek specialist voor tijdelijke of permanente verkeersmaatregelen? 2TB verkeerstechniek is daarvoor uw perfecte partner. Wij zijn sterk op het gebied van verhuur en plaatsing van omleidingen en wegafzettingen op niet-autosnelwegen. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere aannemers, gemeenten en provincies.

2TB Verkeerstechniek is de specialist in bebording, afzettingen en omleidingen voor aannemers, overheden en evenementen. Wij zorgen voor een duidelijke en vlotte doorstroming van de verkeersstromen. Daarnaast verzorgen wij ook permanente bebording.

Gericht advies

Verhuur, plaatsing en afvoer van verkeersborden en –afzettingen is dagelijks werk voor ons als verkeerstechniek specialist. Verkeersregelinstallaties, wegbebakening, actie- en voorwaarschuwingswagens wisselen voortdurend van plaats. Noodzakelijke beletteringen voeren we eigen huis uit. En wilt u de verkeer geleidende materialen kopen? Kijk daarvoor in onze webshop of neem contact op met een verkeerstechniek specialist van 2TB Verkeerstechniek voor een gericht advies.

Naar de webshop >

Waarvoor kunt u bij verkeerstechniek specialist 2TB terecht?

Wij zijn u onder andere graag van dienst met verkeerskegels huren. Wilt u verkeerskegels huren, oftewel pionnen / pylonen? Dan bent u bij welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V. en in goede handen. Verkeerskegels behoren tot de meest gebruikte materialen om weggebruikers op de hoogte te stellen van een gewijzigde situatie. Ze zijn duidelijk zichtbaar, eenvoudig te plaatsen en voordelig in huurprijs. Een verkeerskegel wordt ook wel een pylon genoemd. Het betreft een zichtbare markering die verplaatsbaar is en dienst doet tijdens wegwerkzaamheden op de openbare weg maar ook tijdens sport- en andere grote evenementen. Vraag uw verkeerstechniek specialist van 2TB Verkoop & Verhuur B.V om advies. Ze staan u graag te woord.

Verkeerstechnieken

Verkeerstechniek specialist 2TB Verkoop en Verhuur B.V. heeft alle verkeerstechnieken in huis om uw situatie zo veilig mogelijk te laten verlopen. Alvast een handige tip: onze verkeerstechnieken zijn zowel te koop als te huur.

Wegbebakening

Wij zijn onder andere uw leverancier van een zeer compleet assortiment wegbebakening. Wij verkopen permanente verkeersvoorzieningen, maar ook voor tijdelijke wegbebakening gaat u zeker slagen bij uw verkeerstechniek specialist 2TB Verkeerstechniek B.V.. Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om wegbebakening heen. De verkeerstechniek specialisten van 2TB Verkeerstechniek B.V. helpen u graag om uw geplande situatie veilig te laten verlopen. Hieronder een overzicht van onze permanente- en tijdelijke wegbebakening:

Permanente wegbebakening

Verkeerszuilen
• Verkeersspiegels
• Snelheidsremmers
• Reflectoren en reflectorpalen
• Afzetposten en afzetpalen
• Grondhulzen en -potten
• Schrikhekplanken

De naam zegt het al: permanente wegbebakening zorgt ervoor dat een weggebruiker altijd veilig een verkeerssituatie kan naderen. Verkeersdeelnemers hebben er alle belang bij om goed en tijdig geïnformeerd te worden, wat voor verkeerssituatie zij ook tegen gaan komen. Permanente wegbebakening is daar de enige oplossing voor.

Tijdelijke wegbebakening

Actieframes en toebehoren
• Afzethekken en toebehoren
• Langsafzetting

Ons advies is om gebruik te maken van tijdelijke wegbebakening als u deze over een korte periode nodig hebt als verkeersmaatregelen. Er kunnen verschillende situaties en oorzaken zijn, al is er altijd een vorm van wegbebakening die bij de tijdelijke verkeerssituatie past. U kunt dus kiezen uit diverse tijdelijke wegbebakeningen bij uw verkeerstechniek specialist.

Verhuurartikelen

Een greep uit de verhuurartikelen (Verkeersregelinstallaties & Toebehoren) bij 2TB Verkeerstechniek B.V..

Verkeersborden, afzethekken, verkeerskegels
• Kabelverbinding
• Radiografisch
• Pijlwagen, actieframes

Advies op maat

Wij adviseren u graag tijdens uw zoektocht om een geschikte manier te vinden om verkeersborden te kopen voor een afzetting, waarbij u de verkeerssituatie optimaliseert. Het advies van Verkeerstechniek Tiel houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en CROW-richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker als de wegwerker staat daarbij voorop. Op basis van uw wensen en ons advies kunnen wij ook voor u een passend verkeersplan opstellen. Neemt u daarvoor gerust contact op met uw verkeerstechniek specialisten van 2TB Verkoop en Verhuur B.V..

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM