Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeerszuilen

Artikelen > Verkeerszuilen

Verkeerszuilen voor veilige wegen
Elke weg vraagt weer om andere onderdelen. Een weg moet voor elke gebruiker veilig zijn, of unu een fietser of automobilist bent maakt hiervoor niet uit. Veiligheid is een vaag begrip en voor veel mensen betekent het in essentie, dat elke gebruiker op de hoogte is van de heersende verkeersregels. Voor een groot deel klopt dit natuurlijk wel. Maar toch zijn het de herkenbare onderdelen als verkeersborden en verkeerszuilen die juist voor een veilige weg zorgen. Deze onderdelen zijn voor ons zo herkenbaar en maken het heel duidelijk hoe de weg verloopt en wat er van de gebruiker verwacht wordt.

Maak gebruik van een verkeerszuil
Een belangrijk onderdeel van de weg zijn verkeerszuilen. De kans is groot dat u ze regelmatig tegenkomt. Een verkeerszuil wordt gebruikt voor vluchtheuvels. Op de vluchtheuvel staat een geel fluorescerende paal met een bord. Het bord verwijst naar het verloop van de weg. Als je een bocht neemt dan verwijst dit bord naar de kant van de weg waar jij je reis op vervolgt. Als je aan de weg werkt zijn deze onderdelen onmisbaar om de weg een stuk veiliger te maken. Een verkeerszuil maakt het duidelijk hoe u de bocht neemt en waar je verder rijdt. Het is een onderdeel waardoor elke weggebruiker duidelijkheid krijgt over de heersende verkeersregels. Het lijkt misschien heel overdreven maar toch is het nodig om dit soort essentiële onderdelen te gebruiken voor bijvoorbeeld een vluchtheuvel.

Een opvallend verkeerszuil
De kans is groot dat u elke dag op dezelfde weg rijdt om naar je werk te gaan. Of je dezelfde route neemt om u kinderen van school te halen. Deze weg kent u op u duimpje en de borden bekijkt u niet meer want je bent op de hoogte van de heersende verkeersregels. Dit is absoluut niet het geval als u een andere stad bezoekt. Dan bent u op zoek naar een straatnaam, u kent de weg niet en weet niet hoe deze verder loopt. Het is dan heel fijn om deze herkenbare borden tegen te komen. Deze borden geven gebruikers duidelijkheid en maken de weg een stuk veiliger. Een opvallend verkeerszuil is dus nodig voor elke weggebruiker. We hebben duidelijkheid nodig om te functioneren, dit is niet anders in het verkeer. Ben je een vluchtheuvel aan het opknappen en ben je nog op zoek naar borden en verkeerszuilen? Bestel dan een complete set bij 2TB. Bij 2TB krijgt u alles wat er nodig is om de weg weer een stuk veiliger te maken.

Terug naar overzicht