Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeersinstallatie huren

2TB Verkoop & Verhuur BV uit Ede uw leverancier voor (tijdelijke) verkeersinstallaties. Als specialist in verkeerstechniek verhuren wij diverse verkeersinstallaties. Daarnaast behoort wegbebakening zoals afzethekken en verkeersmaatregelen ook tot onze diensten. Wanneer u permanente wegbebakening nodig heeft bent u ook het juiste adres.
Als u verantwoordelijk bent voor het regelen van verkeerssituaties dan kunt u niet om het huren van verkeersinstallaties heen. Wij helpen u graag om uw geplande situatie veilig te laten verlopen. En u leest het: ons assortiment is breed waardoor wij u (bijna) altijd kunnen helpen!

Wat is een verkeersinstallaties?

Verkeersinstallatie is bekend begrip in de verkeerstechniek. Een verkeersregelinstallatie, afgekort tot VRI, is een verzameling van losse elementen die nodig zijn om één of meerdere verkeersstromen te regelen middels het geven van optische signalen aan weggebruikers. De VRI moet zorgdragen voor een zo goed mogelijke afwikkeling van het verkeer op conflictvlakken.

Uiteindelijk is het vanzelfsprekend dat verkeersinstallaties in het leven zijn geroepen voor de veiligheid van de weggebruikers, bijvoorbeeld tijdens tijdelijke verkeersmaatregelen.

Een greep uit onze verhuurartikelen (Verkeersregelinstallaties & Toebehoren):

• Radiografisch
• Kabelverbinding
• Detectieoog
• Drukknop

Huur een verkeersinstallatie bij 2TB Verkeerstechniek

Als u als bedrijf werkzaamheden uitvoert die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening en verkeersinstallaties op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om een verkeersinstallatie te huren zodat u de weg of omgeving met de juiste wegbebakening kunt voorzien. Een mooi voorbeeld zijn onze mobiele stoplichten.

Ook in het assortiment: Tijdelijke wegbebakening

Tijdelijke wegbebakening huren moet u pas doen als u wel een keuze heeft gemaakt in wat voor soort wegbebakening u wilt. Er kunnen immers verschillende situaties en oorzaken zijn, waar u vaak wegbebakening nodig heeft die bij de situatie past. Hieronder een globaal overzicht van ons verhuuraanbod:

• Verkeersregelinstallatie & toebehoren
Wegbebakening
• Actiewagens en voorwaarschuwingswagens
Actieframes en toebehoren
Afzethekken en toebehoren
Langsafzetting

Aan de slag! Huren bij 2TB Verkeerstechniek Ede

Heeft u de keuze voor de juiste bebakening of verkeersinstallatie gemaakt, dan kunt u gemakkelijk en snel (tijdelijk) huren via onze webshop. Zo kunt u veilig en snel met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen heeft over de diensten van 2TB Verkeerstechniek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 6713 HR Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 info@2TB.nl   www.2TB.nl BTW-nr: NL81.4057.603.B01 K.v.K. Arnhem: 09148487 ABNAMRO rek.nr: IBAN NL05 ABNA 047 6204 607

2TB Verkoop & Verhuur B.V. is gecertificeerd volgens de norm:
* NEN -EN - ISO 9001:2008 & * VGM Checklist Aannemers, VCA* 2008/05 
Ons personeel is gecertificeerd volgens norm: * VCA

Tevens is ons personeel in bezit van
een diploma verkeersmaatregelen.