Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Tijdelijke verkeersmaatregelen

2TB is dé specialist voor het organiseren van een optimale verkeersdoorstroming. Veiligheid is bij ons meer dan het plaatsen van borden. 2TB Verkeerstechniek denkt vanuit de weggebruiker en is zeer ervaren in het managen van verkeer tijdens wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Indien gewenst adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal en/of ontwerpen wij een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor verkoop van alle soorten wegbebakening.

Advies op maat
Wij adviseren bij het zoeken naar een passende oplossing betreffende de tijdelijke verkeersmaatregelen. Ons advies houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en CROW richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker áls de wegwerker staat daarbij centraal. Op basis van uw wensen en ons advies kunnen wij ook voor u een passend verkeersplan opstellen.

Van ontwerp naar verkeersplan
Wij maken een ontwerp na overleg met u in de vorm van een tekening. Het uiteindelijke verkeersplan. De tekening bestaat uit een ondergrond van de huidige situatie én alle benodigdheden die de tijdelijke verkeersmaatregelen met zich meebrengen. Denk daarbij aan tekst- en verkeersborden, verkeerslichten, actiewagens, barrier, geleidebaken en geleidehekken

Verkoop en verhuur
Verhuur, plaatsing en afvoer van verkeersborden en –afzettingen is het dagelijks werk. Verkeersregelinstallaties, wegbebakening, actie- en voorwaarschuwingswagens wisselen voortdurend van plaats. Noodzakelijke beletteringen worden in eigen huis uitgevoerd. En wilt u de verkeer geleidende materialen kopen? Kijk daarvoor in onze webshop, of neem contact op met één van onze medewerkers voor een gericht advies.

2TB Verkeerstechniek uw professionele partner voor tijdelijke verkeersmaatregelen!

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 6713 HR Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 info@2TB.nl   www.2TB.nl BTW-nr: NL81.4057.603.B01 K.v.K. Arnhem: 09148487 ABNAMRO rek.nr: IBAN NL05 ABNA 047 6204 607

2TB Verkoop & Verhuur B.V. is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0
Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM

Tevens is ons personeel in bezit van
een diploma verkeersmaatregelen.