Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkeersomleiding regelen

U zoekt dé specialist voor het regelen van materialen voor verkeersomleidingen? 2TB verkeerstechniek uit Ede is uw partner op het gebied van verhuur en plaatsing van omleidingen en wegafzettingen op niet-autosnelwegen. Onze opdrachtgevers bestaan uit onder andere aannemers, gemeenten en provincies.

Wij zorgen voor een duidelijke en vlotte doorstroming bij een omleiding. Daarnaast verzorgen wij ook permanente bebording. Verhuur, plaatsing en afvoer van verkeersborden en –afzettingen is ons dagelijks werk. Verkeersregelinstallaties, wegbebakening, actie- en voorwaarschuwingswagens wisselen voortdurend van plaats. Noodzakelijke beletteringen worden in eigen huis uitgevoerd. En wilt u de verkeer geleidende materialen kopen? Kijk daarvoor in onze webshop of neem contact op met één van onze medewerkers voor een gericht advies.

Indien gewenst adviseren wij u met betrekking tot het wettelijk voorgeschreven afzetmateriaal voor de omleiding en eventueel ontwerpen wij een verkeersplan. U kunt ook bij ons terecht voor verkoop van alle soorten wegbebakening. Wij maken dan een ontwerp na overleg met u in de vorm van een tekening. Het uiteindelijke verkeersplan. De tekening bestaat uit een ondergrond van de huidige situatie én alle benodigdheden die de tijdelijke verkeersmaatregelen met zich meebrengen.

Verkeersomleiding regelen

2TB Verkeerstechniek uw professionele partner voor verkeersomleidingen en tijdelijke verkeersmaatregelen!

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 6713 HR Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 info@2TB.nl   www.2TB.nl BTW-nr: NL81.4057.603.B01 K.v.K. Arnhem: 09148487 ABNAMRO rek.nr: IBAN NL05 ABNA 047 6204 607

2TB Verkoop & Verhuur B.V. is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0
Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM

Tevens is ons personeel in bezit van
een diploma verkeersmaatregelen.