Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Verkoop verkeersborden

Zoekt u een gedegen partner voor de verkoop van verkeersborden om het verkeer in goede banen te leiden? Bij 2TB Verkeerstechniek Ede kunt u terecht voor een groot assortiment aan verkeersborden. Voor iedere wegwerkzaamheid, elk evenement en calamiteit bieden wij u een oplossing.

Wij zijn hiertoe in staat, omdat 2TB Verkoop & Verhuur B.V. al meer dan vijftien jaar vanuit de weggebruiker denkt en ervaren is in het managen van een optimale infrastructuur. Onze opdrachtgevers voor onder andere de verkoop van verkeersboren bestaan vooral uit aannemers, gemeenten en provincies.

Bekijk de webshop van 2TB >>

Uitgebreid assortiment

Voor de verkoop van verkeersborden vindt u bij 2TB Verkeerstechniek een uitgebreid assortiment met alle officiële verkeersborden. Verkeersborden heten ook wel RVV bebording. RVV staat voor Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens. Binnen de RVV bebording zijn verschillende categorieën terug te vinden. Deze categorieën houden wij ook aan in onze webshop. Zo kunnen wij u nog eenvoudiger van dienst zijn met de verkoop van verkeersborden Kijkt u hieronder voor de categorieën. Dat is handig als u verkeersborden kopen wilt.

A-Snelheid
B-Voorrang
C-Gesloten verklaring
D-Rijrichting
E-Parkeren en stilstaan
F-Overige geboden en verboden
G-Verkeersregels
H-Bebouwde kom
J-Waarschuwing
K-Bewegwijzering
L-Informatie
OB-Onderborden bij verkeersborden

Klik hier om alle verkeersborden te bekijken >>

Geruststelling bij verkoop verkeersborden

In Nederland zijn de verkeersborden gedefinieerd in het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990. Deze Algemene Maatregel van Bestuur stelt voor Nederland de verkeersborden vast. Bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V. kunt u veilig en vertrouwd overgeven aan de verkoop van verkeersborden. Onze verkeersborden voldoen volledig aan alle RVV-richtlijnen. Deze richtlijnen hebben betrekking op bijvoorbeeld de afmetingen van het verkeersbord, de verhoudingen, de gebruikte kleuren en ‘t gebruik van het juiste materiaal. Hebt u vragen of wilt meteen verkeersborden kopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wat houdt wegbebakening in?

Wegbebakening is bekend en breed begrip in de verkeerstechniek. Alles wat te maken heeft met aanduidingen in het verkeer waar en hoe een automobilist, een fietser of een andere bestuurder zich moet gedragen valt daaronder. Wegbebakening kunnen we het beste omschrijven als: alle verkeerstekens en verkeersborden die u neerzet om het verkeer te geleiden, te regelen en te waarschuwen. Naast verkeersborden vallen hier dus ook bijvoorbeeld verkeerszuilen, portalen, reflectiematerialen, geleidebakens en ander afzetmateriaal onder. Wij houden met al uw wensen en omstandigheden rekening tijdens de verkoop van verkeersborden.

Tijdelijke wegbebakening

Als u werkzaamheden uitvoert - of laat uitvoeren - die de normale verkeerssituatie kunnen verstoren, moet u dit met tijdelijke wegbebakening op tijd te kennen geven aan de verkeersdeelnemers. Dit om te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor de weggebruikers of uw personeel. Het is dan verstandig om dit bij verkeersborden kopen op uw prioriteitenlijstje te zetten. Als u veelvuldig wegbebakening nodig heeft, kunt u tijdelijke wegbebakening kopen. Tijdelijke wegbebakening in de vorm van verkeersborden kopen is raadzaam als u al een keuze hebt gemaakt voor welke soort wegbebakening u wilt installeren. Laat ons u adviseren tijdens de verkoop van verkeersborden.

Aan de slag met wegbebakening van 2TB

Hebt u de keuze voor de juiste bebakening gemaakt, dan kunt u de permanente- en/of tijdelijke wegbebakening bestellen in onze webshop. De verkoop van verkeersborden is dus eenvoudig en snel geregeld. Zo kunt u veilig en direct met uw werkzaamheden van start gaan. Wanneer u vragen hebt over de verkoop van verkeersborden van 2TB Verkoop & Verhuur B.V. neemt u dan contact met ons op.

Verkeersborden kopen plus bevestigingsmateriaal

Naast dat u bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V. diverse verkeersborden kunt huren of kopen, is het ook mogelijk om ‘t bijbehorende bevestigingsmateriaal aan te schaffen. Hierbij hebt u de keuze uit vier verschillende opties. Het is mogelijk om het verkeersbord te plaatsen op een paal, op een hekwerk, aan de muur of aan een lichtmast. We hebben de verkoop van onze verkeersborden op onze webshop zo eenvoudig mogelijk voor u ingericht. Zo vindt u gemakkelijk het materiaal dat u nodig hebt.

Verkeersborden kopen en laten plaatsen

Bij de aanschaf van verkeersborden is het mogelijk om ervoor te kiezen uw verkeersborden te laten plaatsen. Dit gebeurt na de verkoop van verkeersborden door onze monteurs die een certificaat VCA en BRL 9101-Vakman Verkeersmaatregelen hebben. Daarbij hebben ze de beschikking over speciaal aangepaste bussen om alles zo snel en veilig mogelijk langs de weg te plaatsen. Wilt u graag een verkeersbord laten plaatsen in een openbare ruimte? Dan is het belangrijk dat u hiervoor eerst een vergunning aanvraagt. Nadat u deze vergunning hebt gekregen, kunnen wij u een prijsopgave doen.

Advies op maat

Wij adviseren u graag tijdens uw zoektocht naar een geschikte manier om verkeersborden te kopen voor een afzetting, waarbij u de verkeerssituatie optimaliseert. Ons advies houdt in eerste instantie rekening met de werkwijze van de aannemer en CROW-richtlijnen. De veiligheid van zowel de weggebruiker als de wegwerker staat daarbij voorop. Op basis van uw wensen en ons advies kunnen wij ook voor u een passend verkeersplan opstellen.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM