Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Pijlwagen huren

Zoekt u een pijlwagen om het verkeer tijdens uw werkzaamheden aan de weg in goede banen te leiden? Dan bent u goed op weg. Verhuur, plaatsen en weer afvoeren van verkeersafzettingen is namelijk ons dagelijks werk. Wij werken volgens de wettelijke regels en voorschriften en onze medewerkers zijn daarvoor opgeleid.

Omdat wij zeer flexibel zijn, met korte communicatielijnen is het voor ons mogelijk om snel en adequaat in te spelen op specifieke wensen of veranderende situaties. Voor de belettering van borden hebben wij een eigen afdeling in huis. Alle teksten (uiteraard binnen bepaalde afmetingen) zijn mogelijk.

Diverse opties
Als u een pijlwagen wilt huren, dan hebben wij diverse opties om dit te regelen. Neem gerust contact op met ons en vraag naar de prijzen, beschikbaarheid en eventuele speciale voorwaarden of vereisten. Vergelijk deze informatie om de beste optie voor uw behoeften te vinden. Zodra u een geschikt exemplaar hebt gekozen, kunt u de pijlwagen reserveren. Zorg ervoor dat u alle benodigde informatie verstrekt, zoals de huurperiode, ophaal- en terugbrenglocatie en eventuele specifieke vereisten. 

Pijlwagen huren voor het aangeven van wegwerkzaamheden
Om bij wegwerkzaamheden en calamiteiten het verkeer in goede banen te leiden kunt u bij 2TB Verkeerstechniek pijlwagens huren. Onze pijlwagens zijn eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en hebben een type goedkeuring van de Rijksdienst Wegverkeer. Wij leveren pijlwagens in diverse uitvoeringen. Onze pijlwagens zijn zo uitgebalanceerd dat u rijdend, tot een snelheid van 90 km/u, het actieraamwerk veilig op en neer kunt bewegen.

Tips voor het huren van een pijlwagen
Controleer de vereisten: Afhankelijk van uw locatie en het verhuurbedrijf kunnen er specifieke vereisten zijn waaraan u moet voldoen om een pijlwagen te huren. Controleer of u bijvoorbeeld een geldig rijbewijs nodig hebt en of er beperkingen zijn met betrekking tot het gebruik van de pijlwagen.

Ophaal- en retourproces: We maken duidelijke afspraken over het ophaal- en retourproces. Zorg ervoor dat u duidelijk begrijpt waar u de pijlwagen moet ophalen en hoe u deze moet retourneren na afloop van de huurperiode.

Begin op tijd: Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het plannen en reserveren van een pijlwagen, omdat ze vaak beperkt beschikbaar zijn, vooral tijdens drukke periodes. Zorg ervoor dat u alle vereisten en voorwaarden begrijpt voordat u de pijlwagen huurt.

Pijlwagens
Dagelijks zijn er onvoorziene situaties in het verkeer. In die gevallen is het van belang om voertuigen duidelijk aan te geven welke acties de bestuurders daarvan moeten nemen om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen. Pijlwagens helpen hierbij. Deze actiewagens wijzen de juiste richting aan en zijn duidelijk leesbaar onder alle omstandigheden. 2TB Verkeerstechniek levert pijlwagens die pijlsnel inzetbaar zijn.

Met spoed een pijlwagen ter plekke
Als er een ongeval op de weg plaatsvindt, of als er wegwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, dan is het van belang om snel maatregelen te nemen. Door duidelijk aan te geven dat de situatie gewijzigd is, kunt u de risico’s beperken. Een rijdende pijlwagen huren biedt een eenvoudige en tevens zeer effectieve oplossing. Ook in stilstand kun je rekenen op een solide plaatsing dankzij de robuuste stempels die op de hoeken van het chassis geplaatst zijn.

Zorg voor een veilige situatie
Als er bijvoorbeeld een ongeval heeft plaatsgevonden dan is de eerste prioriteit om de situatie af te bakenen met als doel verdere ongelukken te voorkomen. Een pijlwagen huren is dan een logische stap in deze situatie. Daarnaast zijn er ook andere manieren om weggebruikers te informeren over de situatie op de weg. Zo kan de juiste route met verkeerskegels worden aangegeven, met verkeershekken zal de veiligheid voor zorgverleners of ander personeel toenemen. Wanneer er extra voorzieningen nodig zijn zoals wegbebakening, mobiele verlichting of meetinstrumenten dan zijn al deze materialen centraal via 2TB Verkoop & Verhuur B.V. te regelen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden en tarieven.

Pijlwagens voor verdrijven en splitsen
Naast onze standaard pijlwagens met aanwijsbord in lijn met de Nederlandse wetgeving is het ook mogelijk om het actieraam uit te breiden met een matrixpijl. Deze pijl bestaat uit een aantal Ledlampen die in meerdere richtingen kunnen wijzen. Daarmee is het mogelijk om aankomend verkeer te verdrijven en splitsen. Een LED matrix bord is naar wens in te stellen waarmee het eenvoudig is de richting aan te passen op de situatie.

Verhuur van pijlwagens
Door gebruik te maken van de optie om een pijlwagen te huren bent u als dienstverlener of uitvoerende partij in staat om flexibel in te spelen op de situatie. Zo is het mogelijk om overal in Nederland snel een wagen in te zetten. Dit is ook mogelijk in combinatie met andere materialen zoals verkeershekken, - borden en actieframes. Bekijk het volledige assortiment op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

2TB EDE

2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 332 Bank: IBAN: NL87 ABNA 0540 5421 64 K.v.K.: 50882147 BTW-nr: NL81.4057.603.B02
2TB Verkeerstechniek BV

2TB Verkeerstechniek B.V.

Spinderweg 9 | 6713 HR | Ede (Gld.) Tel 0318 - 830 333 Bank: IBAN: NL05 ABNA 047 6204 607 K.v.K.: 09148487 BTW-nr: NL81.4057.603.B01

2TB is gecertificeerd volgens de norm:
ISO 9001:2015 & VCA* 2017/6.0

Onze medewerkers zijn in het bezit van een certificaat: Vakman TVM