Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Schrikhekplanken

  • Afzetplank BB16, 1-sleuf, klasse 3, kokerlengte 1500mm

    € 117.75
    Bekijken
  • Afzetplank BB16, dor, klasse 3, kokerlengte 1500mm

    € 84.50
    Bekijken

Schrikhekplanken voor een veilige werkomgeving

Het verkeer kan gevaarlijk zijn. Als je aan het werk bent en niet goed oppast komt je eigen veiligheid in gevaar. Als bouwvakker werk je dagelijks op een drukke weg. Je veiligheid afbakenen is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Door schrikhekplanken neer te zetten voorkom je vervelende ongelukken. De schrikhekplanken zorgen ervoor dat je veilig aan de slag kan gaan en voorkomen dat de weggebruiker niet schrikt van werkende bouwvakkers. Toch verbaast het je dat sommige mensen hard langsrijden terwijl er toch meerdere borden en hekken zijn neergezet. 2TB Verkeerstechniek Ede is leverancier van aluminium schrikhekplanken in verschillende uitvoeringen voor een vaste opstelling met buispalen of als reflectieplank op bouwhekken

De gevaren

Als bouwvakker heb je lichamelijk zwaar werk. Je bent voortdurend zware materialen aan het tillen. De machines waar je mee werkt vragen daarnaast ook om wat lichamelijke inspanning. Het is dan ook essentieel dat je altijd helder bent van geest en goed oplet tijdens je werkzaamheden. Een van de geluiden die je uit wil sluiten zijn de geluiden van het langsrijdende verkeer. Om je werk goed te kunnen uitvoeren is het nodig dat je op een veilige manier aan de slag gaat. Door de weg voor een deel af te zetten weet je zeker dat je niets overkomt.

schrikhekplanken van 2TB Verkeerstechniek Ede

Kom je wel eens op je locatie aan en heeft niemand de veiligheidsmaterialen mee genomen? Dat is vervelend, want dan kan je nog steeds niet veilig beginnen met je werk. Neem voortaan zelf je eigen hek en materialen mee door het te bestellen bij 2TB. 2TB heeft alle belangrijke materialen in het assortiment zodat je altijd voorbereidt op je volgende klus aankomt. Dan verspil je geen nutteloze tijd met duimendraaien en afwachten. Neem contact met ons op of doe direct een aanvraag via de site. 

Terug naar overzicht