Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Flespalen

Artikelen > Flespalen

Verkeersbordpalen van 2TB

Het bedrijf 2TB is zeer gespecialiseerd in het verkoop en verhuur van verkeersborden en alles wat erbij hoort. Het doel van deze tekst is om te informeren over verkeersbordpalen, bevestigingsmaterialen voor verkeersborden en meettechnieken die worden gebruikt. Als u meer wilt weten hierover, lees dan vooral hieronder verder.

Verkeersbordpalen

Een verkeersbordbuis is vaak van aluminium of zink gemaakt. Als deze van aluminium is gemaakt, is het makkelijker mee te nemen, omdat aluminium licht is. Het meenemen van verkeersborden moet vaak gebeuren. Stelt u zich eens voor dat er een auto-ongeluk is gebeurd. Dan moet er iets worden geplaatst om duidelijk te maken aan de automobilisten dat er iets aan de hand is of dat er langzamer gereden moet worden. Dit is een van de vele situaties waar verkeersborden en verkeersbordpalen voor worden gebruikt. Er bestaan ook verkeersbordpalen die altijd op een vaste plek staan. Neem nou een bord die de snelheid aangeeft dat er mag gereden worden op een snelweg of een bord die een lijst met bezienswaardigheden aangeeft. Deze moeten allemaal goed worden geplaatst en op een goede hoogte hangen. Hiervoor moeten allemaal metingen worden gedaan. Bovendien is het belangrijk dat er niks voor een verkeersbord hangt zoals een tak van een boom. Dan heeft een verkeersbord helemaal geen zin.

Bevestigingsmaterialen voor verkeersborden

De bevestigingsmaterialen zijn een van de goedkoopste onderdelen van een verkeersbord. Het is een klein stukje metaal dat voor een connectie zorgt tussen het verkeersbord en de paal. Er bestaan allemaal verschillende soorten en maten als het gaat om bevestigingsmaterialen, de ene is bedoeld voor kleine borden en de andere juist voor grotere zwaardere borden. Vaak kan het bevestigingsmateriaal vast worden gedraaid, zodat het goed om de paal zit.

De Nedo meettechniek

Als u het over de betrouwbaarste meettechniek hebt, dan heeft u het over de Nedo meettechniek. De metingen zijn heel precies en de kwaliteit van de Nedo producten is fenomenaal. Dagelijks wordt de meettechniek in meer dan honderd landen gebruikt. De volgende reeks producten worden aangeboden door Nedo: bouwlaser, theodoliet, machineontvanger, waterpasinstrument, interieurlaser, statief, telescopische baak en flexilat. Verkeersborden kunnen dus heel gemakkelijk goed worden opgehangen als alles goed wordt uitgemeten, want meten is weten.

Markeringen en meetgereedschap

Er is een groot assortiment aan spuitbussen. Er zijn verschillende kleuren en er is verschil tussen een tijdelijke en een permanente markeringsverf. Bovendien zijn er ook spuitbussen waarmee lijnen kunnen worden getrokken. Natuurlijk bestaat er accessoires voor de markeringsverf. Zo is er een markeringpistool en een wagentje om markeringen aan te maken. Markeringen worden gemaakt om bijvoorbeeld een plek aan te geven waar een bordje komt te staan.

Terug naar overzicht