Welkom bij 2TB Verkoop & Verhuur B.V.

Webshop

Spiegels

Artikelen > Spiegels

Permanente wegbebakening - Verkeersspiegels

Verkeersspiegels brengen zicht op de situatie. Verkeersspiegels zijn in populariteit toegenomen dankzij de voordelen die ze bieden aan voetgangers en bestuurders. Als een bestuurder niet om de hoek kan kijken, dan zal de kans op ongelukken toenemen bij het betreden van een moeilijke doorgang of verkeerssituatie. Dit leidt tot onvoorspelbare ongevallen en ongewenste verzekeringsclaims voor beide partijen. Deze spiegels veranderen de verkeerssituatie en bieden aan voertuig bestuurders een breed gezichtsveld, zodat vergeleken met de oude situatie waar ze geen direct zicht op de weg hadden, het aankomende verkeer makkelijk kunnen inschatten en overzien. Deze nodige hulpmiddelen zijn nu een vast onderdeel van het verkeerssysteem geworden, privé spiegels hebben dezelfde voordelen voor bedrijven, bouwplaatsen of parkeerplaatsen met ingangen zonder direct overzicht naar de weg. Deze spiegels zijn verkrijgbaar in een rechthoekige of cirkelvormige gebolde spiegel inclusief toebehoren bij 2TB verkeerstechniek. En worden vooral geïnstalleerd om een breed gezichtsveld in onoverzichtelijke verkeerssituatie mogelijk te maken uit veiligheids- standpunt.

Verkeersspiegels bieden uitkomst in een magazijn.

Managers van distributiecentra hebben ontdekt dat het brengen van het kijk niveau naar ooghoogte de heftruckchauffeurs een meer onmiddellijk waarschuwing van voetgangers en andere bewegende voertuigen oplevert. Heftruckchauffeurs zitten over het algemeen wat hoger gepositioneerd dan de voetganger, dus grote rechthoekige spiegels gemonteerd op een lagere positie bieden een betere waarschuwing dan ronde spiegels die op een hoger punt hangen. Elk bedrijf met een wagenpark of veel in- en uitgaand werkverkeer profiteert bij de installatie van verkeersspiegels. Ze stellen bestuurders in staat om meer zelfvertrouwen te hebben in hun navigatie en leiden er meestal toe dat ze minder tijd hoeven te besteden aan het inschatten van de verkeerssituatie.

Visie en helderheid met een ronde of rechthoekige verkeersspiegels.

Verkeerstechniek 2TB uit Ede heeft de oplossing voor alle knelpunten en obstructies in het verkeer. De spiegels speciaal ontworpen voor onoverzichtelijk situaties zijn in de webshop van https://www.2tb.nl verkrijgbaar in verschillende formaten. De spiegels zijn anti wasem en condensvrij, daarbij zijn er diverse attributen verkrijgbaar om ze aan de muur of op een paal te bevestigen. Er mag geen probleem zijn met het bevestigen van een spiegel op een geschikt oppervlak, zoals een gebouw, een muur, een hek of een montageplaat die zich op uw eigendom bevindt. Tenzij dit in strijd zou zijn met de lokale planning richtlijnen of de privacy van iemands privéleven zou schaden, etc. Houdt er rekening mee dat er mogelijk beperkingen zijn die u verbieden uw spiegel op het land te plaatsen dat niet van u is. Bezoek onze webshop en selecteer uw keuze:

-spiegelmaat rond 600 mm glas kijkafstand 0-15 meter,
-spiegelmaat 400x600 mm glas kijkafstand 0-15 meter,
-spiegelmaat 600x800 mm glas kijkafstand 0-20 meter,
-spiegelmaat rond 600 mm acryl kijkafstand 0-15 meter,
-spiegelmaat 400x600 mm acryl kijkafstand 0-15 meter,
-spiegelmaat 600x800 mm acryl kijkafstand 0-20 meter.

Deze spiegels zorgen voor een kijkhoek van 90°, zijn vandaal- en Uv-bestendig. Verder zijn we gespecialiseerd in verkoop van permanente wegbebakening, borden, palen en beugels. Voor het meten en uitzetten hebben we het perfecte lasergereedschap en markering hulpmiddelen. Voor tijdelijke wegbebakening verhuren we ook verschillende afzetframes -hekken en toebehoren.

Terug naar overzicht